Декорација со салфети

СОСТОЈКИ И ПОДГОТОВКА

Салфетите како дел од софрата се многу важен детал кој има голем удел во целокупниот впечаток на поставеноста на масата.

Во прилог погледнете неколку идеји како да ги декорирате вашите салфетки и да ги импресионирате вашите гости!

СПОДЕЛЕТЕ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

СПОДЕЛЕТЕ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email