Декорација со салфети во чаша

СОСТОЈКИ И ПОДГОТОВКА

Бидејки многу од вас покажаа интерес за првото видео “Декорација со Салфети”, одлучивме да направиме уште едно, па се надеваме дека ќе уживате и ќе примените некоја од овие креативи во пракса за декорација на салфети во чаша!

СПОДЕЛЕТЕ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

СПОДЕЛЕТЕ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email